Condiţii de Returnare

      Produsele comandate de pe magazindejocuri.ro pot fi returnate în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestora, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.

          Clienţii vor returna produsele cumparate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdarie, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, anunţând acest retur în prealabil, DOAR îN SCRIS, pe adresa de e-mail contact@magazindejocuri.ro, menţionând data comenzii şi numele pe care s-a făcut comanda iniţială.

         Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Contravaloarea comenzii va fi înapoiată clientului în cel mult 30 de zile de la data primirii returului.Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport şi ramburs. Dacă cheltuielile de transport au fost incluse iniţial în costul produselor, acestea vor fi scăzute din suma returnată clientului, în baza chitanţei cu costurile expedierii. Orice retur care nu respectă condiţiile de mai sus va fi refuzat.

Viziteaza magazinul Magazindejocuri.ro pe ShopMania
Echipamente de protectie