Termeni şi Condiţii

            Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului magazindejocuri.ro.administrat de "Întreprindere Individuală Păcurar Doru Cătălin -CUI : 29124538 - Nr. reg com.: F06/1385/2011"

        Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a Termenilor şi condiţiilor enuntate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului magazindejocuri.ro  îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la Termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

         Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

         Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimtământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a Termenilor si condiţiilor. Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care intăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

       Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumparator şi magazindejocuri.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distantă. Administratorul magazindejocuri.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

         Frauda

        În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului magazindejocuri.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

       Drept aplicabil

        Prin folosirea site-ului magazindejocuri.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorul magazindejocuri.ro  sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

        Disponibilitatea serviciului

         Administratorul magazindejocuri.ro îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului magazindejocuri.ro în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, partial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

        Confidenţialitate

      Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului nostru .Prin completarea formularului de înregistrare de pe magazindejocuri.ro, utilizatorul declară că îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimtământul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii.Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului. Informaţiile se vor folosi în următoarele scopuri:

   Administratorul va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe magazindejocuri.ro  privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor  oferite. 

       Condiţii de returnare

       Produsele comandate de pe site-ul magazindejocuri.ro, pot fi returnate în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestora, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.Clienţii vor returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, anuntând acest retur în prealabil, DOAR îN SCRIS,  pe adresa de e-mail contact@magazindejocuri.ro, mentionând data comenzii şi numele pe care s-a făcut comanda iniţială. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.Contravaloarea comenzii va fi înapoiată clientului în cel mult 30 de zile de la data primirii returului.Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Dacă cheltuielile de transport au fost incluse initial în costul produselor, acestea vor fi scăzute din suma returnata clientului, în baza chitanţei cu costurile expedierii. Orice retur care nu respectă condiţiile de mai sus va fi refuzat.

      Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legatură cu aceşti Termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail: contact@magazindejocuri.ro

Viziteaza magazinul Magazindejocuri.ro pe ShopMania
Echipamente de protectie